OVERZICHT
26.03.2020

Speeddate toeristische partners

Het aantal overnachtingen in Bilzen stijgt, maar ook het aantal overnachtingsmogelijkheden breidt uit. Dat kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen! En daarom een speeddate: om de sector nog meer te boosten!


De Blondeswinning, een unieke locatie voor een uniek concept: een speeddate tussen toeristische partners. Dit wil zeggen hotels, logies, restaurants, traiteurs, café's en toeristische attracties.

Drie minuten de tijd kregen ze voor een kort gesprek, dan werd er doorgeschoven naar de volgende tafel. Op die manier kreeg iedereen de kans om op een leuke manier met elke aanwezige partner kennis te maken. En wie weet komt er ergens wel een lucratieve samenwerking uit voort. Een event dus met een win-win voor iedereen, maar vooral voor de toekomstige toerist die naar Bilzen afzakt.

Na de speeddate mocht er bier geproefd worden, een opdracht die heel serieus genomen werd omdat we hiermee de smaak mochten bepalen van het nieuwe Jazz Bilzenbier. Vier biertjes werden ons om de beurt voorgeschoteld en de aanwezigen mochen heel kritsch elk van deze 4 biertjes beoordelen en punten geven. Wordt vervolgd.

Maar dat was nog niet alles! Ook de gloednieuwe Jazz BIlzen Beertruck werd voorgesteld. Al is gloednieuw misschien niet het juiste woord, want de truck is een Opel Blitz die dateert uit 1954. Te huur voor alle geïnteresseerden. En ook alweer een extra troef voor de uitstraling van onze stad!


Titel

Beter Bilzen Jazz Bilzen Beertruck Bruno Steegen Blondeswinning
Beter Bilzen Jazz Bilzenbier proeven Bruno Steegen Lore Swennen Blondeswinning
Speeddate toerisme Bruno Steegen Blondeswinning Beter Bilzen