OVERZICHT
21.06.2018

Thibaut Courtois bezoekt Bilzen

Dinsdag 12 juni 2018, een dag die de leerlingen van de St Mauritiusschool nooit zullen vergeten!

Thibaut Courtois kwam op bezoek. Officieel voor de persconferentie van Café Courtois, maar hij maakte ook heel veel tijd voor alle leerlingen, uiteraard tot hun grote vreugde. 


De leerlingen hoorden de dag voordien dat er een verrassing voorzien was die 12de juni. Andere wisten al dat er een voetballer kwam, zelfs een Rode Duivel. De link naar Thibaut Courtois werd snel gelegd. 's Morgens aan de schoolpoort was jong en oud enthousiast, uitgelaten en zelfs een tikkeltje nerveus. Thibaut Courtois, een Bilzenaar, maar ook de wereldtop in de voetbal, iemand waar jong en oud naar opkijkt. Hij komt! Rond het middaguur waren de leerlingen niet meer te houden, ze stonden te drummen aan de deur en scandeerden zijn naam. En allemaal waren ze in het rood gekleed. Thibaut kreeg een enthousiast onthaal!

Hij maakte eerst uitgebreid tijd voor de pers, die massaal was opgedaagd. Zowel de lokale journalist als die van de nationale TV en zelfs die van net over de grens uit Maastricht greep zijn kans op de topvoetballer enkele vragen te stellen.
Na dat vragenuurtje maakte Thibaut uitgebreid de tijd voor alle leerlingen van de school. Eerst nog wat voetbalkunstjes tonen op het panna-veld en daarna met elke klas op de foto. Een unieke klasfoto die bij vele kindjes vast een speciaal plaatsje zal krijgen. 


Café Courtois, elke match van de Duivels op de Markt van Bilzen, met een extra groot scherm en extra veel ambiance. Want als het van de Bilzenaar afhangt, kijken we zondag 15 juli allemaal samen naar de finale van het WK, met Thibaut Courtois in het doel.


Titel

Beter Bilzen Café Courtois Bruno Steegen Thibaut Courtois
Beter Bilzen Café Courtois Thibaut Courtois