OVERZICHT
31.08.2017

Aankondiging oktoberkermis

Om de oktober-kermis in Bilzen centrum net dat tikkeltje extra leuker en gezelliger te maken, pakt onze schepen van kermissen Griet Mebis dit jaar uit met een aantrekkelijk programma!


Het startschot wordt gegeven op zaterdag 30 september om 19u. Dan wordt de kermis officieel geopend in het Stadhuis op de Markt en vindt ook de prijsuitreiking plaats van onze Facebook-acties (Like&Share en Kleurplaatwedstrijd). Iedereen die heeft deelgenomen aan deze acties én die avond aanwezig is op het Stadhuis, maakt kans op een aantal fijne prijzen.

Titel


1e prijs: een familieticket voor 3 personen voor het Sintpaleis
2e en 3e prijs: 2 x 10-beurtenkaart voor zwembad De Kimpel
4e - 8ste prijs:  5 x  grabbelpas (waardoor je kan genieten van extra kortingen) + 5 x gratis deelnamen en speldagactiviteiten. 

Daarnaast worden er ook nog pakketten met waardebonnen voor de kermis verloot. En om er helemaal een feestje van te maken, zullen er ook enkele bandjes muziek spelen de buurt van de markt.

Zondag 1 oktober blijft uiteraard de hoogdag voor jong en oud, maar ook op maandag 2 oktober is het zeker de moeite om nog eens terug af te zakken naar de kermis, want maandag = familiedag en mag iedere bezoeker iets extra verwachten van de foorkramers.

Op woensdag 4 oktober tenslotte sluiten we 5 dagen feest traditioneel af met onze Foordag! Al vanaf 's morgens zal het een gezellige drukte zijn in onze stad met niet alleen de kermis, maar ook een uitgebreide woensdagmarkt en braderie.