OVERZICHT
05.07.2018

Martin's Rentmeesterij:
tophotel op een toplocatie!

Wie al een kijkje is gaan nemen in het nieuwe hotel, kan niet ontkennen dat het er ongelooflijk mooi is. Niet straalt het hotel alle klasse uit, maar ook de locatie is uniek. Je kan zit er midden in het groen, vlak naast Alden Biesen en op een boogscheut van ons mooie centrum. Een tophotel op een toplocatie. 
In 2007 werd de oude Rentmeesterswoning door het toenmalige stadsbestuur aangekocht, maar deed er verder weinig tot niets mee. Daar kwam in 2013 verandering. Het huidige stadbestuur diende samen met LRM een dossier in om er SALK-middelen voor te krijgen en zo geschiedde want er werd 6.3 miljoen Euro voor vrijgemaakt. Vestio en Groep GL investeerden samen ook nog eens 7 miljoen euro en vonden Martin's Hotel bereid om ook nog eens 1.5 miljoen Euro te investeren en de uitbating van het hotel op zich te nemen. We zijn ondertussen de zomer van 2018 en het hotel opende zo pas haar deuren. 

Onze mandatarissen: Bruno Steegen, Griet Mebis, Guido Cleuren, Miel Degrève en Wieke Reynders mochten al eerste een kijkje gaan nemen. Ze waren onder de indruk. 

De zeventiende eeuwse rentmeesterswoning bevat onder meer 3 suites, twee zalen en enkele salons. In de nieuwe vleugel zijn dan weer 69 kamers, een restaurant en een wellnessruimte onder gebracht.