OVERZICHT
24.10.2017

Officiële opening oktoberkermis

Onze schepen van kermissen Griet Mebis wou de oktoberkermis dit jaar net dat tikkeltje extra geven. Een officieel openingsmoment leek haar een goed idee, dat in combinatie met een heuse prijsuitreiking. Kinderen tot 12 jaar mochten deelnemen aan kleurwedstrijd, volwassenen aan een Facebookactie en alle 12-jarigen kregen een gratis attractiekaart.


Omdat het de eerste keer was dat we dit deden, maakte dat we die opening toch ook wel spannend vonden. Toen we de box met tekeningen open deden en de vele kindjes zagen die met nog meer spanning zaten te wachten of ze wel dan niet gingen winnen, viel die spanning helemaal weg.


Uiteindelijk mochten we bijna 80 kindjes gelukkig maken en dat zorgde voor even veel blije gezichtjes. Kindjes blij en wij ook, want daar doen we het voor. En zelfs de volwassenen genoten mee. Niet alleen de winnaars van de Facebookactie, ook alle omstaanders die na het officiële gedeelte konden genieten van muziek van 2 Bilzerse bands. Er werd zelfs nog eens gedanst op straat.

Titel