OVERZICHT
24.09.2020

Goed nieuws voor Bilzerse economie en werkgelegenheid

De BIlzerse economie blijft het goed doen en de intersse in de Bilzerse economie blijft groot. Daarom nam Bruno, als schepen van lokale economie het initiatief om het bedrijventerrein voor de tweede keer uit te breiden. Naast Spelver I en II wordt er nu ook plaats gemaakt voor Spelver III.

De aftrap van de wegeniswerken vond eind mei plaats en zullen eind 2020 afgerond worden. En dit onder het toeziend oog van schepen van Openbare Werken Guido Cleuren. Die er mee voor zal zorgen dat ook dit een duurzaam bedrijventerrein zal worden.

Spelver I en II huisvesten samen 60 bedrijven,. Het nieuwe terrein, dat vlak naast het nieuwe containerpark ligt, is 7 hectare en zal plaats bieden aan 20 bedrijven. Dat zijn vooral Bilzerse bedrijven die zich willen herlokaliseren, maar ook bedrijven die voor BIlzen kiezen voor haar uitstekende ligging tussen de E313 en E314.

Spelver III is goed nieuws voor de werkgelegenheid en de economie in Bilzen. Maar het is tevens ook een goed signaal voor de hele Limburgse economie.

Bruno kijkt alvast mee uit naar de komst van zo vele nieuwe bedrijven!

Titel

Bruno Steegen Beter Bilzen Peter Gijsen Geotec Spelver III bedrijventerrein BIlzen