OVERZICHT
15.04.2020

Bruno lanceert het eerste e-zine

Geniet van de bloesems, maar dan vanuit uw kot!
Door de corona-maatregelen valt de start van het toeristisch seizoen helemaal in het water en kunnen we ook niet genieten van de prachtige bloesems die er in Bilzen op dit moment groeien. Alden Biesen heeft de grootste hoogstamboomgaard van West-Europa en is op dit moment normaal dé hotspot voor de bloesemfans.
Maar dan kan dus niet, vandaar dat we een e-zine lanceren zodat iedereen van deze prachtige bloesems kan genieten, maar dan vanuit zijn of haar eigen kot. Het e-zine 'Boeiend Bilzen' is een verlengstuk van de papieren versie die 3 keer per jaar zal verschijnen. In het voorjaar, de zomer en het najaar brengt de toeristische dienst van Stad Bilzen dit magazine uit om de toeristische troeven van onze stad per seizoen in de kijker te kunnen plaatsen.

Het digitale magazine verschijnt nu voor het eerst en is trouwens een primeur voor Limburg. En in tijden van Corona kan het een opkikker zijn omdat iedereen nu kan genieten van de prachtige bloesems, maar dan op een veilige manier. En niet alleen van de bloesems, je kan de hele stad ontdekken, alle lokale trekpleisters en verborgen plekjes komen aan bod. De perfecte manier dus om nu te genieten van eigen stad of voor toeristen om Bilzen te ontdekken en inspiratie op te doen voor een later moment wanneer een echt bezoekje wel kan.


De e-zine vind je via deze link: https://boeiendbilzen.be/nl_NL/18645/257331/edito.html

Het komt het beste tot zijn recht op een laptop of computer, maar kan ook via tablet of smartphone bekeken worden.