OVERZICHT
19.10.2020

Bilzers creatief talent gespot

Dit topteam van de Academie voor Beeld mocht afgelopen zaterdag 88 leerlingen uit de lagere graad, 19 leerlingen uit de middelbare graad en 10 leerlingen uit het volwassenenonderwijs een diploma uitreiken. Gelukkig werd uitstel geen afstel en kon er toch een kleine ceremonie plaatsvinden.
Onze zeer trotse schepen van academie, Griet Mebis ging de leerlingen persoonlijk, van op een afstand, feliciteren en stelde nog maar eens vast wat een talent er in Bilzen is!

Onze academie blijft groeien qua leerligenaantal. Dat wil niet alleen zeggen dat onze academie enorm goed is, maar ook dat er bijzonder veel creatief talent is in Bilzen! Dit jaar studeerden er in de lagere graad maar liefst 88 kindjes af, dat is het hoogste aantal ooit.
Proficiat aan hen en aan de 19 leerlingen uit de middelbare graad en de 10 leerligen uit het volwassenenonderwijs die hun diploma behaalden. Het was voor allen een bijzonder jaar, waarin ieder van hen er toch in geslaagd is om mooie kunstwerkjes te maken, dat is een unieke prestatie! Helaas kon er dit jaar geen tentoonstelling plaatsvinden.

Naast de leerlingen was het ook voor de leerkrachten een uniek jaar. Zij maakten door hun onuitputtelijke inzet en hun passie voor het vak en voor de leerlingen het verschil. Dank jullie wel en proficiat aan allen.