OVERZICHT
24.09.2020

Bilzen doet haar naam als shoppingstad alle eer aan!

Een maand lang gratis shoppen in Bilzen, dat kan tellen als leuke actie na de Corona-lockdown. Een schitterend initiatief dat Bruno samen met de dienst Lokale Economie op poten zette om zowel onze lokale handelaars al de vele shoppers te steunen.

Gratis Shoppen is een actie die al langer in Bilzen gekend is. Maar waar het zich vroeger beperkte tot 1 weekend in het voorjaar, kan je nu in juni een hele maand gratis shoppen.

Het principe: je koopt iets bij een lokale handelaar of je consumeert iets in de plaatselijke horeca-zaak en deponeert het kassabonnetje met jouw contactgegevens in één van de 5 geluksboxen. Deze geluksboxen staan verspreid in heel Bilzen.
Dat kan dus een hele maand lang en elke week worden er voor €10.000 aan winnaars getrokken. Stad Bilzen trekt hier in totaal dus €40.000 voor uit.

De eerste week werden er al duizenden aankooptickets in de geluksboxen gedropt en werden er 115 winnaars uitgeloot, die samen dus een bedrag van 10.000 euro terugbetaald krijgen. Zij krijgen hun aankoopbedrag volledig terugbetaald in cash geld.
Er zijn ongeveer 150 Bilzerse handels- en horeca-zaken die deelnemen. Nieuw is dat we dit jaar de actie ook uitrollen in de deelgemeenten.

Op die manier willen we het lokaal kopen in heel Bilzen stimuleren. Tegelijkertijd is het ook een mooie geste naar de shoppers!

Bilzen blijft bij uitstek dé shoppingstad van de regio!

Titel