JC De BILding

Bilzerse jeugddroom gaat in vervulling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Titel

Een kwarteeuw heeft de Bilzerse jeugd moeten wachten, maar eindelijk komt er een jeugdcentrum! En dat geduld beloond wordt, blijkt uit de plannen. Het complex heeft alles wat op het verlanglijstje van de Bilzerse jeugd staat: 1 grote zaal voor optredens of fuiven, een jeugdcafé voor 18-jarige-tonnen, een repetitielokaal en een flashy inkomhal. Bovendien wordt er rekening gehouden met alle voorschriften omtrent veiligheid, energie en geluid en dit allemaal in een mooi, strak jasje.

Een droom die werkelijkheid wordt. Niet alleen voor de Bilzerse jeugd, maar ook voor schepen Griet Mebis die samen met het huidige beleid haar tanden heeft gezet in dit dossier en het telkens weer hoog op het prioriteitenlijstje plaatste. “Met JC De BILding kunnen toekomstige generaties nog lang nagenieten van al onze inspanningen”, aldus schepen Griet Mebis.